Το Hyatt Regency Shanghai Songjiang καλωσορίζει τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να συνδεθούν με τη φύση και τον πολιτισμό στην ιστορική περιοχή Songjiang

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα της Hyatt Regency Shanghai Songjiang. Με θέα στη λίμνη Wulong στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής Ecology και περιτριγυρισμένο από εμπορικά κέντρα και κατοικίες, το ξενοδοχείο 256 δωματίων προσφέρει έναν αναζωογονητικό κόμβο για τους επισκέπτες και τα μέλη του World of Hyatt για σύνδεση με την πολυσύχναστη επιχειρηματική και τουριστική περιοχή.

Γνωστό σε τοπικό επίπεδο ως «Ρίζα της Σαγκάης», το Songjiang συνδυάζει τέσσερις πολιτισμούς που χρονολογούνται από 6.000 χρόνια και είναι γνωστό για την πλούσια ιστορία του, την εμπνευσμένη φύση και την εντυπωσιακή σύγχρονη υποδομή. Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, η Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Songjiang έδωσε στην περιοχή τη νεωτερικότητα και τη φρέσκια ενέργεια, καλωσορίζοντας περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις και ηγείται της ανάπτυξης της δυτικής Σαγκάης. Η περιοχή είναι επίσης γνωστή για την πανεπιστημιακή της πόλη, η οποία περιλαμβάνει επτά διαφορετικά πανεπιστήμια.

     

Σε βολική σύνδεση στο μετρό της Σαγκάης, το Songjiang προσφέρει ένα πολύ επιθυμητό καταφύγιο για εκδηλώσεις, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. Η τοποθεσία του Hyatt Regency Shanghai Songjiang στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή Ecology επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα επιχειρηματικά πάρκα και τα τουριστικά αξιοθέατα του Songjiang, όπως το πάρκο αρχαίων λειψάνων Guangfulin και οι βοτανικοί κήποι Chenshan. Το ξενοδοχείο απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σταθμό Songjiang University Town του μετρό και 40 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Shanghai Hongqiao.

Καθένα από τα 256 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 18 σουιτών, έχει σχεδιαστεί για τους επισκέπτες να απολαύσουν μια ήρεμη και παραγωγική διαμονή. Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι είναι φτιαγμένοι από φυσικό ξύλο και μαλακή γκρι ταπετσαρία με πολύχρωμα χρώματα. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει έξυπνη τεχνολογία και προσφέρει στους επισκέπτες γραφική θέα στη λίμνη Wulong, στους κήπους ή στον αστικό ορίζοντα μέσω παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν Garden Terraces από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όμορφα ηλιοβασιλέματα στη λίμνη και πρόσβαση στο έκτο όροφο Regency Club Lounge με τη δική του βεράντα μπροστά στη λίμνη.

Η φιλοσοφία εσωτερικού σχεδιασμού του ξενοδοχείου εμπνέεται από τον πολιτισμό Songjiang και το φυσικό περιβάλλον. Καθώς η Songjiang είναι διάσημη για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, παραδοσιακά τοπικά υφάσματα με βαμμένα μπλε υφάσματα και τα τυπικά μοτίβα της περιοχής χρησιμοποιούνται σε όλη την ιδιοκτησία. Η οροφή και τα φώτα στο Regency Ballroom αντανακλούν το πλούσιο ποτάμι του Songjiang.